- Obecnie brak na stanie

barwniki olejowe do czekolady i mas tłustych
Innowacyjny produkt do barwienia czekolady – pozwala temperować czekoladę!
Przeznaczony również do barwienia mas tłustych oraz kremów. Wyróżnia się mocnym nasyceniem kolorów, wydajnością, dużą siłą krycia oraz łatwością wprowadzania w masę. Dozowanie kropelkowe pozwala na łatwą aplikację. Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Aby produkt dał najlepszy efekt należy go prawidłowo przygotować do pracy. W tymcelu przed użyciem wstrząśnij buteleczkę, aby umożliwić wymieszanie barwnika.
Pojemność: 18 ml
Składniki: olej roślinny, polirycynooleinian poliglicerolu E476, barwnik: tartazyna E102, błękit brylantowy E133, emulgator: lecytyna sojowa E322, polisorbat 80 E433, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu E392