Jagoda cała 50g liofilizowana

Jagoda cała 50g liofilizowana

20,00 zł
Brutto

Jagoda liofilizowana cała

Ilość

Jagoda liofilizowana

Liofilizacja jest procesem suszenia poprzez zamrażanie z zachowaniem 90-97% naturalnych składników odżywczych, po czym następuje odsysanie wody.

Owoce poddawane temu procesowi nie tracą witamin i wartości odżywczych, a przy tym ich podatność do spożycia zostaje znacząco wydłużona co dodatkowo sprawia, że są w 100% zdrowe.

Liofilizacja jest procesem całkowicie naturalnym, nie wymagającym zastosowania barwinków czy konserwantów.

Zastosowanie:

  • doskonały składnik mas do tortów bez ryzyka rozwodnienia masy
  • do cake popsów, popsickle
  • do lodów
  • produkcji własnej czekolady
  • można podawać na sucho jako smakowite naturalne chipsy
  • po uwodnieniu oraz jako dodatki do musli, herbat, galaretek, ciast, serków oraz jogurtów

Aby zachować swoją świeżość i aromat, owoce liofilizowane powinny być zawsze przechowywane w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Masa netto: 50 g

Owoce są konfekcjonowane z opakowań zbiorczych

10 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii: