Jajka w proszku albuminy albumina egg white powder high whip 125g fun cakes

Jajka w proszku albuminy albumina egg white powder high whip 125g fun cakes

41,90 zł
Brutto

Albuminy , zamiennik hajka kurzego , jajka w proszku , substytut białka , cukiernia , bezy, makaroniki 

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

FunCakes Białko w proszku jest idealnym substytutem surowego białka jaj. Ten proszek sprawia, że surowe białka jajek są niepotrzebne i mogą zastąpić surowe białka we wszystkich twoich przepisach. 10 gramów proszku z białek jaj wymieszanych z 60 ml wody ma taką samą wagę jak białka z 2 średnich jaj. Przygotowaną mieszankę zużyć w ciągu 4 godzin.

 

  • Idealny zamiennik surowego białka jaj.
  • Z pasteryzowanego suszonego białka jaj.
  • Zastępuje surowe białka jaj we wszystkich przepisach, nadaje się również do robienia królewskiego lukru.
  • Certyfikat halal.
  • Zawartość: 125 gramów.

 

Składniki: pasteryzowane suszone białko jaja. Może zawierać śladowe ilości: orzechów . Ten produkt posiada certyfikat Halal.

Przepis na lukier królewski:
10 g proszku z białek jaj, 60 ml wody, 300-500 g cukru pudru (w zależności od wymaganej konsystencji) i kropla soku z cytryny.

1 Przedmiot

16 innych produktów w tej samej kategorii: